Back to top

Vanaf nu kun je jouw activiteit al aanmelden voor de activiteitenkalender op de website van Gelderland Herdenkt. Meld je activiteit uiterlijk 18 mei aan via inschrijven.gelderlandherdenkt.nl.

Van september 2019 tot en met mei 2020 herdenken en vieren we in Gelderland 75 jaar bevrijding, vrede en vrijheid. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de website www.gelderlandherdenkt.nl en de app Gelderland Herdenkt. Eind mei staat de lancering van de website op de planning. Vanaf dat moment worden alle herdenkingen en andere aan WOII-gerelateerde evenementen en activiteiten gepresenteerd.

Let op: Organiseer je een activiteit in de Gemeente Arnhem, Renkum/Oosterbeek, Ede of Overbetuwe? Dan valt jouw activiteit onder de Airborne Region. Meld jouw activiteit dan niet aan op deze website maar via: www.airborne-region.nl/meedoen. Ook deze activiteiten worden doorgeplaatst op de agenda van Gelderland Herdenkt en het Nationaal Comité en Europe Remembers.

Doorplaatsing activiteit nationaal en internationaal

Gelderland Herdenkt werkt nauw samen met het Nationaal Comité 4 en 5 Mei (nationale campagne 75 Jaar Vrijheid) en Liberation Route Europe (internationale campagne Europe Remembers). Mits de activiteit passend is voor Europe Remembers en het Nationaal Comité, bestaat de mogelijkheid dat deze automatisch doorgeplaatst wordt op de nationale en internationale activiteitenkalender. Je hoeft dus niet dubbel in te voeren.

Samenwerken aan een sterke merkbeleving

Samen maken we Gelderland Herdenkt pas écht aantrekkelijk en bekend. Gelderland Herdenkt heeft daarom een huisstijlgids en pakket met logo’s en huisstijlelementen ontwikkeld zodat alle partijen binnen een eenduidige en herkenbare stijl kunnen communiceren. Met uiteraard als doel om het bezoek in de provincie tijdens Gelderland Herdenkt te bevorderen. Download hieronder:

Of download het volledige zip-bestand met de huisstijlelementen.

Neem bij vragen gerust contact met de organisatie van Gelderland Herdenkt via gelderlandherdenkt@gelderland.nl